...| ...

Početna / Politika kvaliteta

Politika kvaliteta


Misija Mik Projekt DOO je projektovanje kotlarnica, kotlova,industrijskih termoenergetskih objekata, servisiranje i distribuciju gorionika. Takođe zastupnici smo svetskog brenda iz oblasti gorionika SAACKE, lidera u tom segmentu.

U želji da se neprestano razvijamo i unapređujemo kvalitet naših proizvoda i usluga da razumemo i ispunimo potrebe i očekivanja naših kupaca i svih zainteresovanih strana, kao i da postanemo partner od poverenja opredelili smo se za uspostavljanje efektivnog i efikasnog sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa aktuelnim standardima.

Mik Projekt DOO ima za ciljeve da:
1. Osigura kvalitet izvedenih radova, prodatih i isporučenih kompenti i proizvoda kao i usluga svojim korisnicima na domaćem i stranim tržištima, obezbeđenjem i dostupnošću širokog asortimana proizvoda po konkurentnim cenama, kroz brze i redovne isporuke, tačnost i pouzdanost, oslanjanjem na kompetentnost i profesionalnost zaposlenih, stvarajući dodatnu vrednost korisnicima, zaposlenima i društvu.
2. Obezbedi i trajno održava svoje mesto među vodećim kompanijama u projektovanju kotlarnica, kotlova,industrijskih termoenergetskih objekata.
3. Stalno povećava učešće na tržištu na kome pruža svoje usluge kroz izgradnju široke distributivne mreže i uspostavljanje saradnje sa već postojećim poslovnim partnerima i povezivanje sa svim zainteresovanim stranama.

Cilj ćemo ostvariti neprestanim unapređenjem sistema u skladu sa zakonskom regulativom, zahtevima rukovodstva, sprovođenjem i stalnim poboljšavanjem sistema menadžmenta kvalitetom usaglašenog sa zahtevima standarda što obuhvata:

1. Utvrđivanje i upravljanje procesima koji doprinose zadovoljenju korisnika i sprovođenje mera za povećanje zadovoljenja korisnika i svih zainteresovanih strana;
2. Afirmisanje liderstva kao jednog od principa rukovođenja;
3. Aktivno učešće zaposlenih u planiranju, sprovođenju i vrednovanju aktivnosti u procesima realizacije proizvodnje, distribucije i usluga kroz stručna osposobljavanja i usavršavanja, stimulisanje kreativnosti, inicijativnosti i odgovornosti u radu;
4. Menadžment procesima i resursima za sprovođenje, održavanje i stalno poboljšavanje sistema menadžmenta kvalitetom;
5. Prepoznavanje rizika po poslovanje firme i sprovođenje proaktivnih akcija za smanjenje njihovog uticaja na firmu;
6. Stalnu modernizaciju procesa rada i opreme i poboljšanja uslova rada, ulaganje u obuke zaposlenih, podizanje svesti i povećanja znanja i kompetentnosti;
7. Očuvanje znanja firme i negovanje međuljudskih odnosa.

Direktor Mik Projekt DOO
Igor Delikladić

Podeli: